Ingredients
- 400g pluma
- 1 carotte
- 1/4 céleri-rave
- 1 chou-rave
- 200 ml bouillon de volaille
- 5c du vin blanc
- 2 échalotes
- 1 branche de thym
- Estragon
- 1dl fond de veau
- Patatas bravas
Preparation
Snij de wortel, knolselder en koolrabi in brunoise en bak ze in boter. Voeg 200 ml kippenbouillon toe en laat de groenten pocheren. Voor de saus breng je 5 cl witte wijn, 2 sjalotten, 1 takje tijm, peper en de gehakte dragon samen. Voeg 1 dl kalfsfond toe en laat inkoken. Kruid het vlees met zout en peper, wrijf in met verse tijmblaadjes en olijfolie. Zet een grillpan op het vuur en schroei het vlees langs beide kanten dicht. Laat 15 minuten verder garen in een voorverwarmde oven op 150°C en snij het vlees daarna in plakjes. Serveer met patatas bravas.
Pour agrémenter votre menu, servir avec des légumes de saison.